Specific Pharma søger 2 studentermedhjælpere

Dit kommende job:
Specific Pharma sourcer udenlandske lægemidler til patienter, som ud fra et lægeligt skøn ikke kan behandles tilstrækkeligt med medicin, som allerede er på markedet i et land. Derudover sourcer Specific Pharma også lægemidler til kliniske forsøg. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder og leverandører for at sikre patienterne hurtig adgang til den nødvendige behandling, og vi er den førende leverandør af IRS i Norden.

Specific Pharma bor i dag på Sluseholmen, men flytter i april 2018 til nye dejlige lokaler i Rødovre.

I vores Logistikteam har vi nu brug for 2 studentermedhjælpere i 10-15 timer om ugen. Du skal først og fremmest løse opgaver i logistikteamet, men vil også skulle assistere med ad hoc opgaver i de øvrige teams og vil derfor få en stor kontaktflade. Arbejdsopgaverne er af administrativ karakter.
Dine opgaver:
• Indtastning af data
• Opdatering og kontrol af data
• Uploading af informationer på web-portalen
• Arkivering og diverse andre ad hoc-opgaver
• At være afdelingens blæksprutte!
Vi er fleksible i forhold til tilrettelæggelsen af de ugentlige timer. Timerne skal ligge i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 8.00 – 16.30 og skal være fordelt over flere vagter.
Vi er interesserede i at finde studentermedhjælpere, som vi kan have i længere tid. Så du skal kunne se, at den ledige stilling kan tilpasses dit studie i en periode, der er lang nok til at give mening for begge parter.

Din erfaring:
Du er studerende, og det vil være en fordel – men ikke et krav – at du læser farmaci eller andet beslægtet indenfor det sundhedsfaglige område. Du er en rutineret bruger af office-pakken – og formulerer dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du fleksibel, hjælpsom og ansvarsbevidst. Du er detaljeorienteret, har sans for orden og systematik – og trives både med rutineprægede opgaver og engangsopgaver. Sidst men ikke mindst har du lyst til at indgå i afdelingens fællesskab – og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Din arbejdsplads:
Specific Pharma er en spændende og dynamisk arbejdsplads. Vi er dedikerede til at source medicin, der er svært at skaffe og vi ønsker at være den mest attraktive samarbejdspartner indenfor sourcing af speciallægemidler til særlige patientgrupper. Specific Pharma vækster og der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Har du har spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Head of Logistics Dorte Aagaard Weilert – tlf. 25 16 84 73

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – vi indkalder løbende til samtaler
Tiltrædelse: snarest muligt

Ansøgningsfrist:
Løbende
Contact

Do you want Specific Pharma to contact you?
Request form By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

x

Request

Please fill in as much as possible and send the request. We will answer your inquiry as soon as possible.


Temperature controlledLoggerNo special requirementsOther?


By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.