Key Account Manager

Vi er inde i en fantastisk vækstperiode og søger derfor en Key Account Manager til vores salgsteam.

I Specific Pharma prioriterer vi viden, kvalitet, effektivitet og en positiv indstilling i hverdagen. Vores værdier handler om engagement, udvikling, ærlighed og faglighed – og vi går meget op i at have en kultur og en adfærd, der afspejler værdierne. Vores forretningsområde stiller store krav til såvel faglig som kommerciel indsigt, og teamet agerer ambitiøst med fokus på kunder og markedsudvikling. Vi har store forventninger til vore medarbejdere, og du bliver del af et kompetent og professionelt miljø, hvor det at hjælpe og servicere hinanden er i højsædet.

Det bliver din vigtigste opgave at sælge Specific Pharmas løsninger og positionere os som den foretrukne forhandler af ikke-registrerede lægemidler hos nye kunder.

Primære opgaver
• At skabe vækst i forretningen ved at finde og etablere samarbejde med nye kunder
• Ansvarlig for indgåelse af rammeaftaler med apotekskæder og hospitalsapoteker
• Udvikle og realisere nye muligheder inden for markedet
• Arrangere og drive kundemøder og forhandlinger
• Indgå partnerskaber med pharmaselskaber om at varetage deres produktportefølje
• Samarbejde med interne og eksterne stakeholders

Kort sagt skal du drive implementeringen af nye kunder frem til det punkt, hvor kunden kommunikerer direkte med vores Customer Service og logistikafdeling om løbende ordrer.

I takt med at du får bearbejdet markedet og opbygget egen kundeportefølje, bliver arbejdsdagen en kombination af udviklende og vedligeholdende salg – men fortsat med størst fokus på salg af løsninger.

Kvalifikationer
Du kan varetage ovenstående arbejdsopgaver, fordi du har solid erfaring med løsningssalg, kundepleje og forhandlinger med internationale kunder fra en lignende stilling – og du kan dokumentere resultater på området.

Erfaring fra lægemiddelindustrien vil være en stor fordel, men er ikke et ubetinget krav. Din teoretiske bagage består af en sundhedsfaglig (ex. farmaceut eller sygeplejerske) eller økonomisk (ex. cand. merc. eller HD) uddannelse, og du har minimum 10 års erfaring inden for løsningssalg.

Du har gode formuleringsevner i skrift og tale. Det er et krav at du behersker engelsk på forhandlingsniveau og behersker du andre sprog på forhandlingsniveau, er det en klar fordel.
Som person er du initiativrig, opsøgende og udadvendt med en høj grad af empati. Du er resultatorienteret og skarp på forretningen – og motiveres af at arbejde selvstændigt, men forstår og værdsætter samtidig vigtigheden af det gode teamsamarbejde.

Du er god til at afdække kundernes behov, identificere og ikke mindst tilpasse relevante løsninger og sikre salget. Endelig er du god til at skabe og vedligeholde relationer – og du skal trives med at rejse mellem 30-40 dage om året inden for Europa.

Specific Pharma tilbyder
En spændende og dynamisk arbejdsplads i vækst, med det klare mål at være den mest attraktive samarbejdspartner inden for sourcing af lægemidler til særlige patientgrupper. Der bliver fart over feltet, og dermed også gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Stillingen refererer til salgschefen. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte salgschef Anders Sylvest Hansen på tlf. 3076 5228.

Vi indkalder løbende til samtale så send din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt.

Ansøgningsfrist:
23. oktober 2017

Contact

Do you want Specific Pharma to contact you?
Request form

x

Request

Please fill in as much as possible and send the request. We will answer your inquiry as soon as possible.


 Temperature controlled Logger No special requirements Other?