Indkøber

Specific Pharma bidrager til at redde og forbedre livet for patienter som ud fra et lægeligt skøn ikke kan behandles tilstrækkeligt med medicin, som allerede er markedsført. Det gør vi ved at finde udenlandske lægemidler, også kaldet ikke-registrerede specialiteter (IRS), som udleveres på apoteket på baggrund af en udleveringstilladelse fra Lægemiddelstyrelsen. Derudover sourcer Specific Pharma også lægemidler til kliniske forsøg. Vi finder lægemidler globalt og er blevet den førende leverandør af IRS i Norden.

Den foretrukne samarbejdspartner
For at sikre Specific Pharmas vækst, prioriterer vi viden, kvalitet, effektivitet og en positiv indstilling i hverdagen. Vores værdier omhandler engagement, udvikling, ærlighed og faglighed, og vi går meget op i at have en kultur og en adfærd der afspejler værdierne. Vi stiller krav og har store forventninger til vore medarbejdere, men har samtidig et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor sparring og vidensdeling er en vigtig del af dagligdagen. Det er afgørende for os at have et godt samarbejde med kunder og leverandører, og vi leder nu efter en ny kollega til vores indkøber, der har travlt grundet vækst.

Stillingen refererer til Teamleder Logistik og ud over at være en fast del af et team, der håndterer indkøb, lagerstyring og transport, vil du også få et tæt samarbejde med Salgs- og Sourcing-teamet. Der er tale om et udadvendt job i vores drift med en meget stor kontaktflade – internt og eksternt. Stillingen udgør en helt central funktion i forhold til indkøb af Specific Pharmas vareportefølje.

Primære opgaver:

• Indkøb
• Overvågning af lagerbeholdning og sikring af korrekt lagerniveau
• Opfølgning på restordrekoder
• Ansøgning om import- og eksporttilladelser
• Håndtering af varetilgange
• Vedligeholdelse af indkøbsprognoser, lead time og bestillingsinterval
• Tæt daglig kontakt med leverandører og interne samarbejdspartnere
Kvalifikationer
Du har erfaring med indkøb inden for ovennævnte områder.
Du er ansvarsbevidst på egne og teamets vegne, og din skarphed, dit udadvendte væsen og din store imødekommenhed skaber både gode relationer og gode resultater. Endelig er du en udpræget teamplayer, der bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø og udviser det engagement og den fleksibilitet, som er afgørende for et mindre team i en virksomhed i vækst. Du er generelt stærk på IT, en rutineret bruger af MS Office og du behersker engelsk både mundtligt og skriftligt.

Som person er du energisk, initiativrig og fleksibel. Du nyder den daglige leverandørkontakt og købmanden i dig sikrer en løbende optimering af priser, aftaler, ordre etc. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til lægemiddelbranchen, og har indsigt i – og forståelse for – de krav, der stilles til dette arbejdsområde. Du stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde – og motiveres af at arbejde indenfor et område, hvor præcision, troværdighed, struktur og service er nøgleordene. Endelig er du en særdeles ansvarsbevidst person med stor vilje og fleksibilitet til at påtage dig den meget brede vifte af opgaver, som en virksomhed i vækst genererer.
Specific Pharma tilbyder:
En spændende og dynamisk arbejdsplads som til stadighed vil være den mest attraktive samarbejdspartner indenfor sourcing af speciallægemidler til særlige patientgrupper. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling for vores medarbejdere. Du bliver en del af et kompetent og professionelt miljø, hvor det at hjælpe og servicere er i højsædet.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Logistik Dorte Aagaard Weilert på tlf.: 25168473.

Ansøgningsfrist:
20. august 2017

Contact

Do you want Specific Pharma to contact you?
Request form

x

Request

Please fill in as much as possible and send the request. We will answer your inquiry as soon as possible.


 Temperature controlled Logger No special requirements Other?