Director of Business Development i Specific Pharma A/S

Specific Pharma bidrager til at redde og forbedre livet for patienter, der ud fra et lægeligt skøn ikke kan behandles tilstrækkeligt med medicin, som allerede er markedsført. Det gør vi ved at finde udenlandske lægemidler, også kaldet ikke-registrerede specialiteter (IRS), som udleveres på apoteket på baggrund af en udleveringstilladelse fra Lægemiddelstyrelsen. Sourcing af lægemidler til kliniske forsøg er ligeledes et af Specific Pharmas forretningsområder. Vi finder lægemidlerne globalt og er blevet den førende leverandør af IRS i Norden og Baltikum.

Vi er inde i en fantastisk vækstperiode, og søger derfor 4 nye kolleger – bl.a. en Director of Business Development.

Den foretrukne samarbejdspartner
For at sikre Specific Pharmas vækst, prioriterer vi viden, kvalitet, effektivitet og en positiv indstilling i hverdagen. Vores værdier omhandler engagement, udvikling, ærlighed og faglighed, og vi går meget op i at have en kultur, der afspejler værdierne. Vi stiller krav og har store forventninger til vores medarbejdere, men har samtidig et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor sparring og vidensdeling er en vigtig del af dagligdagen. Det er afgørende for os at have godt samarbejde med kunder og leverandører, og vi leder nu efter en Business Development Director, der kan arbejde tæt sammen med CEO’en og det øvrige management team.

Primære opgaver:
• At bidrage til at Specific Pharma bliver sat på verdenskortet i flere Europæiske lande
• At drive konsulentprojekter og andre projekter
• At identificere, forfølge og omsætte forretningsmuligheder til konkrete resultater, både alene og i samarbejde med teams i virksomheden
• At udarbejde analyser og business cases samt strukturere planer og eksekvere løsninger
• At optimere anvendelsen af (IT)systemer
• At have kontakt til vores økonomi funktion og hjælpe med analytisk arbejde, nøgletal og rapportering
• At holde fokus på profitabel vækst og optimering af arbejdsmetoder
• At være sparringspartner for CEO og Management Team

Kvalifikationer:
Du har en videregående kommerciel uddannelse, formentlig en Cand. Merc., MBA, eller anden relevant baggrund på samme niveau, med tyngde på de finansielle og økonomiske områder. Du har erfaring med forretningsudvikling og forhandlinger, og du kan dokumentere stærke forretningsmæssige resultater. Erfaring fra pharma, parallelimportører og/eller et netværk indenfor branchen vil være en stor fordel. Endelig har du gode kommunikationsevner i skrift og tale, og behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Som person er du opsøgende og udadvendt med en veludviklet evne til at omsætte kompleksitet til simple løsninger. Du har et stærkt købmandsgen, og du evner at kommunikere, så du kan få andre med dig. Du er i besiddelse af en god portion personlig gennemslagskraft og et drive. En tilgang – og baggrund – som konsulent vil være god, men da vi er en lille virksomhed vil din rolle gå dybere og det er afgørende at du kan eksekvere. Du kan begå dig på alle niveauer i en organisation, og så er du dynamisk, resultatorienteret og ambitiøs, uden det går ud over nærvær og kundeorientering.

Specific Pharma tilbyder:
Et spændende job på en dynamisk arbejdsplads som til stadighed vil være den mest attraktive samarbejdspartner indenfor sourcing af speciallægemidler til særlige patientgrupper.
Stillingen refererer til CEO Samia Kappe, som du er meget velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål til jobbet. (Mobil: 20 57 34 30).

Tiltrædelse: 1. oktober 2017

Ansøgningsfrist:
23. august 2017
Vi indkalder løbende til samtale.

Contact

Do you want Specific Pharma to contact you?
Request form

x

Request

Please fill in as much as possible and send the request. We will answer your inquiry as soon as possible.


 Temperature controlled Logger No special requirements Other?